Dell Inspiron 16 (7630) US, stříbrná

42 990,00 

Prozkoumejte výkon a detaily s prémiovým notebookem Dell Inspiron 16 (7630) US, vybaveným moderním hardwarem, WQXGA 120Hz displejem a grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4060 pro dokonalou grafiku a rychlost.

, , ,

Představujeme vám jedinečný klenot mezi notebooky – Dell Inspiron 16 (7630) US v elegantní stříbrné barvě. Jedná se o prémiový produkt, který je vybaven moderním a výkonným hardwarem, a přitom si zachovává respekt k ekologii.

Je vybaven špičkovým displejem WQXGA s frekvencí 120Hz, který vám poskytne neuvěřitelně ostrý a plynulý obraz, ať už se ponoříte do práce, filmu nebo hry. Kvalitní podsvícená klávesnice zase zaručí pohodlné a přesné psaní v každé situaci. To vše doplňuje čtrnáctijádrový procesor, který zvládne i ty nejnáročnější úkoly s překvapivou lehkostí.

Tento notebook je ale především výjimečný svou grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4060. Tato karta patří k nejvýkonnějším na trhu a je vybavena nejmodernějšími technologiemi. Díky plnému Ray tracingu, který realisticky simuluje chování světla, poskytuje naprosto nádhernou grafiku, která se věrně podobá skutečnosti. Přelomové renderování pomocí AI vnáší do her technologii NVIDIA DLSS 3, která zvyšuje počet FPS a přináší tak rezervu pro vyšší herní nastavení při zachování vysoké vizuální kvality. Umělá inteligence se promítá i do dalších technologií grafických karet GeForce RTX 4000, takže ať už se pustíte do čehokoliv, vždy vás čeká perfektní výkon, neuvěřitelné detaily a dosud nepoznaná rychlost. Navíc podporuje technologii MaxQ 5, což je zárukou maximální efektivity a výkonu.

Dell Inspiron 16 (7630) US, stříbrná je tedy perfektním řešením pro náročné uživatele, kteří očekávají maximální výkon, nekompromisní kvalitu a moderní design.

Klíčové vlastnosti a parametry

  • Prémiový notebook Dell Inspiron 16 (7630)
  • Špičkový notebook s respektem k ekologii
  • Moderní výkonný hardware
  • WQXGA 120Hz displej
  • Podsvícená klávesnice
  • Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4060
  • Čtrnáctijádrový procesor
  • Grafické karty NVIDIA GeForce RTX 4000
  • Podpora technologie MaxQ 5

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Dell Inspiron 16 (7630) US, stříbrná“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Notebook Dell Inspiron 16 (7630) USDell Inspiron 16 (7630) US, stříbrná
42 990,00 
Přejít nahoru