ASUS ROG Zephyrus G16 GU605MZ-NEBULA037W Platinum White kovový

94 490,00 

Prozkoumejte nový rozměr hraní s herním notebookem ASUS ROG Zephyrus G16, který nabízí výjimečný výkon s Intel Core Ultra 9S a grafickým procesorem NVIDIA GeForce RTX 4080. S jeho dokonalým OLED displejem, inteligentním chlazením a vytuněnou herní klávesnicí je tento notebook ideální volbou pro vášnivé hráče.

,

Představujeme vám ASUS ROG Zephyrus G16 GU605MZ-NEBULA037W Platinum White kovový – vysoce výkonný herní notebook s jedinečným designem. Tento stroj je vytvořen s celohliníkovým CNC obráběným šasi, které je vysoce pevné a odolné, a je dokončeno technologií eloxování v provedení Eclipse Grey. Nezaměnitelnou atmosféru podtrhuje odvážný Slash Lighting pruh přes víko notebooku, který disponuje 15 předprogramovanými animacemi a může fungovat v různých režimech.

Srdcem tohoto notebooku je procesor Intel Core Ultra 9S, který s podporou umělé inteligence a spolu s grafickým procesorem NVIDIA GeForce RTX 4080 zajišťuje plynulý chod i při nejnáročnějších hrách nebo kreativním software. Grafická karta GeForce RTX 4080 nabízí neuvěřitelnou realističnost a detaily díky plnému Ray tracingu a přelomovému renderování pomocí AI.

Zážitek z hraní je umocněn 16palcovým OLED WQXGA displejem s rychlou dobou odezvy a vysokým kontrastem. S obnovovací frekvencí 240 Hz a 100% pokrytím barevného prostoru DCI-P3 budou vaše hry působit naprosto plynule a barevně dokonale. Technologie G-SYNC zajišťuje synchronizaci obnovovací frekvence displeje s výstupem GPU pro minimalizaci zpoždění.

ASUS ROG Zephyrus G16 GU605MZ-NEBULA037W Platinum White kovový je vybaven inteligentním chladícím systémem ROG s Arc Flow ventilátory 2. generace a výstupem vzduchu pro nepřerušované herní zážitky. Tichý provoz a vynikající chlazení je zajištěno využitím tekutého kovu jako extrémně výkonného tepelného rozhraní pro snížení teploty CPU. Klávesnice s mimořádně dlouhým 1,7mm zdvihem pak dává hernímu zážitku poslední dokonalý dotek.

Klíčové vlastnosti a parametry

  • Typ: Herní notebook ASUS ROG Zephyrus G16 GU605MZ-NEBULA037W Platinum White kovový
  • Design: Celohliníkové CNC obráběné vysoce pevné šasi, povrch upraven technologií eloxování v provedení Eclipse Grey
  • Speciální funkce: Slash Lighting pruh přes víko s 15 předprogramovanými animacemi, režimy Oznámení nebo Sonic Match
  • Procesor: Intel Core Ultra 9S procesor Intel Core Ultra 9 185H s podporou umělé inteligence
  • Grafický procesor: NVIDIA GeForce RTX 4080
  • Integrovaná neurální NPU AI jednotka: Akcelerace aplikací založených na umělé inteligenci
  • Grafická karta: GeForce RTX 4080 s technologiemi Ray tracing a NVIDIA DLSS 3
  • Displej: 16 palcový OLED WQXGA (2560×1600) panel s dobou odezvy a vysokým kontrastem, 2,5K rozlišení a obnovovací frekvencí 240 Hz
  • Barvy: 100% pokrytí barevného prostoru DCI-P3 a certifikace VESA HDR True Black 500
  • Technologie G-SYNC: Synchronizace obnovovací frekvence displeje s výstupem GPU a minimalizace zpoždění
  • NVIDIA Advanced Optimus: Automatické směrování snímků z diskrétního GPU přímo na displej
  • Chlazení: Inteligentní chlazení ROG s Arc Flow ventilátory 2. generace a přepracovaný vysoce účinný výstup vzduchu, chladicí systém využívá tekutý kov jako extrémně výkonné tepelné rozhraní
  • Klávesnice: Herní klávesnice s mimořádně dlouhým 1,7mm zdvihem

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „ASUS ROG Zephyrus G16 GU605MZ-NEBULA037W Platinum White kovový“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Notebook ASUS ROG Zephyrus G16 GU605MZ-NEBULA037W Platinum White kovovýASUS ROG Zephyrus G16 GU605MZ-NEBULA037W Platinum White kovový
94 490,00 
Přejít nahoru